Kanarisoton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
25
4
annosta
1 salottisipuli hienonnettuna
1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
dl risottoriisiä
2 dl valkoviiniä
rkl Touch of Taste Kanafondia
rkl voita
75 g parmesan-juustoa, raastettuna
2 dl paistettuja sieniä (esim. herkkusieniä), siivutettuna
2 dl oliiveja, hienonnettuna ilman kiviä
600 g broilerin fileetä, mielellään nahan kanssa
2 rkl voita
suolaa ja pippuria
Valmistus
Valmista kanaliemi: kiehauta kattilassa 5 dl vettä ja 1,5 rkl Touch of Taste kanafondia. Pidä liemi kuumana.
Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on hieman läpikuultavaa. Lisää valkoviini, keitä kunnes viini on imeytynyt riisiin.
Lisää joukkoon kuumaa kanalientä kauhallinen kerrallaan. Lisää seuraava kauhallinen vasta kun edellinen on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää eli noin 15-20 min.
Lisää voi ja raastettu parmesaani. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Paista broilerin fileet ja sienet voissa.
Tarjoile risotto syviltä lautasilta paistettujen sienten, oliivien ja broilerin kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.