Broileri, Arkiruoka

Grillattu tulinen broileri

Grillattu tulinen broileri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.2 kg broileria
    • 1 rkl mustapippurirouhetta
    • 1 rkl viherpippurirouhetta
    • 1 rkl rosépippurirouhetta
    • 1 rkl chilihiutaleita
    • 1 rkl sormisuolaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 1 kpl sitruunan raastettu kuori
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 0.5 dl tuoreita, hienonnettuja yrttejä (basilikaa, persiljaa, oreganoa).
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna

    Valmistus

    1. Paloittele kokonainen broileri pienemmiksi paloiksi.
    2. Yhdistä kaikki pippurit sekä chilihiutaleet, hiero seos broilerin pintaan. 
    3. Paista kannen alla grillissä alumiinifolion päällä (tai uunissa), kunnes sisälämpötila on 62 °C rintapalassa ja 70 °C koiven kohdalla. 
    4. Yhdistä fondi, raastettu sitruunankuori, valkosipuli, yrtit ja oliiviöljy. Jaa seos tasaisesti broilerin pintaan ennen tarjoamista. 

    Jos grillaamisen sijaan paistat broilerin uunissa, voit grillata valmiin uunissa paistetun broilerin, jolloin saat siihen lisää maku ja kauniin paistopinnan. Grillaa suoraan ritilän päällä ilman kantta. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET