Katkaraputäyte crispy chili

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokeile jotain uutta makkaran päälle! Tässä täytteessä yhdistyvät täyteläinen majoneesi, rapea chiliöljy ja Hummerifondin syvä maku. Koristele ruohosipulilla ja nauti!

Katkaraputäyte crispy chili -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia tehostamaan raaka-aineidesi makua.

Katkaraputäyte crispy chili

Ainesosat

5 min
8

annosta

200 g katkarapuja, kuorittuna ja valutettuna
1 dl majoneesia
1 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 rkl crispy chili -öljyä
1 dl ruohosipulia, hienonnettuna

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset kulhoon, mutta säästä puolet ruohosipulista koristeluun.
  2. Sekoita tasaiseksi ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Lusikoi täyte makkaran päälle ja viimeistele lopulla ruohosipulilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

n. 15 min
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
60 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi