Kalagratiini – Uunikala tillikastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen ja helppo arkiruoka! Kokeile tätä uunissa valmistuvaa kalafileetä täyteläisessä crème fraiche-, kerma- ja tillikastikkeessa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten kanssa – viimeistele annos sitruunalla.

Kalagratiini –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Kalagratiini

Ainesosat

n. 25 min
4

annosta

600 g kalafileetä, esim. turskaa
5 dl crème fraichea
1 dl kermaa
2 tl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 dl tilliä, hienonnettuna
1 dl juustoraastetta
  Suolaa ja mustapippuria
TARJOILUUN:   
  Keitetyt perunat
  Sitruuna
  Parsakaali

Valmistus

  1. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla.
  2. Asettele ne tiiviisti uunivuokaan.
  3. Kuumenna crème fraiche, kalafondi ja kerma pienessä kattilassa. Kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada kastike kalan päälle, ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225 °C:ssa noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  5. Tarjoile keitettyjen perunoiden, parsakaalin ja sitruunalohkojen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi