Tomaattikeitto – Gazpacho

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kuumien kesäpäivien ehdoton ykköskeitto on Gazpacho. Nyt se tehdään Chef wallinin tyylillä ja otetaan kasvisfondista lisää täyteläistä makua. Tästä hyvä ja helppo alkupala keitto grillijuhliin.

Tomaattikeitto – Gazpacho –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Tomaattikeitto - Gazpacho

Ainesosat

N. 30 minuuttia
6

annosta

800 g pihvitomaatteja
0.5  kurkku (tai 1 avomaan kurkku)
 punainen paprika
 soolo valkosipuli
0.5 dl oliiviöljyä
0.5 dl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa ja sokeria
0.5 tl mustapippuria
2 tl Bond Touch of Taste Kasvisfondia
Lisäksi   
  Vaaleaa leipää
  Kevätsipulia hienonnettuna
  Fetaa
  Oliiviöljyä

Valmistus

  1. Poista tomaateista kannat ja laita ne tehosekoittimeen muiden raaka-aineiden kanssa ja aja tasaiseksi keitoksi. Voit siivilöidä keiton, jos haluat tasaisemman lopputuloksen. Siirrä keitto jääkaappiin odottamaan.
  2. Leikkaa leipä viipaleiksi ja öljyä kevyesti. Paahda leipiä uunissa hetki, kunnes ovat rapeita.
  3. Annostele keitto lautaselle ja koristele kevätsipulilla, sekä feta murulla.
  4. Nauti rapean leivän kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 1,5 h
arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi