Rapeita lehtitaikina paloja mädillä ja ruohosipulikermalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Rapeat lehtitaikinapalat ruohosipulilla ja kasvisfondilla maustetulla ranskankermalla ja pintaan vielä merilevämätiä tai kirjolohenmätiä. Riippuen siitä, haluatko tarjottavien olevan kasvisruokailijoille vai ei. Täydellinen suupala kuohujuoman seuraksi, tulevan kevään juhlissa.

Rapeita lehtitaikina paloja mädillä ja ruohosipulikermalla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondi.

Rapeita lehtitaikina paloja mädillä ja ruohosipulikermalla

Ainesosat

Valmistus n. 20 minuuttia
8

annosta

250 g valmista lehtitaikinaa
1 kpl kananmuna
1 dl Parmesaanijuustoa, hienoksi raastettuna
Ruohosipulikerma   
1 dl crème fraîchea
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondi, mieluiten Luomu
2 dl ruohosipulia, silputtuna
Pinnalle   
50 g merilevämätiä tai kirjolohenmätiä
  Yrttejä

Valmistus

  1. Leikkaa lehtitaikina ohuiksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.
  2. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle parmesaanijuustoraastetta.
  3. Nostele ne leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista 200°C uunin keskitasolla noin 8-10 minuuttia.
  4. Vatkaa crème fraîchea sähkövatkaimella kuohkeaksi kunnes sen koostumus on sama kuin kermavaahdossa.
  5. Sekoita joukkoon kasvisfondi ja ruohosipuli, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Asettele lehtitaikinalevyt kauniille lautaselle. Koristele kauniisti ruohosipulikermalla ja mädillä. Viimeistele tuoreilla yrteillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi