Osterit ja klassinen salottisipulivinaigrette

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Klassinen vinaigrette-kastike ostereille. Hienonnettu salottisipuli, punaviinietikka ja pieni tilkka Kasvisfondia antavat ostereille upean maun.

Osterit ja klassinen salottisipulivinaigrette –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Osterit ja klassinen salottisipulivinaigrette

Ainesosat

n. 20 min
3

annosta

6 kpl osteria
3 rkl punaviinietikkaa
1 mm sokeria
1 mm suolaa
2 rkl erittäin hienoksi silputtua banaanisalottisipulia
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia

Valmistus

  1. Sekoita yhteen vinaigrette-kastikkeen ainesosat ja anna tekeytyä vähintään 15 minuuttia.
  2. Lusikoi vinaigrette ostereille.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi