Hummerikeitto raakamarinoiduilla vihanneksilla ja mädillä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia ja Kalafondia.
Hummerikeitto raakamarinoiduilla vihanneksilla ja mädillä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia ja Kalafondia.
annosta
Vinkki! Jos haluat panostaa näyttävään tarjoiluun: Kokoa marinoidut vihannesviipaleet, hummerinliha sekä kirjolohenmäti kulhon pohjalle. Kun vieraat ovat istuutuneet pöytään, tarjoile keitto suoraan lautasiin kaatamalla se vihannes-hummerikeon ympärille.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.