BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee saa makunsa makeasta hunajasta, savuaromista, chilistä ja Vasikanfondista. Tarjoile täyteläisen yrttituorejuuston kanssa!

BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.

BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

Ainesosat

30 min
4

annosta

500 g porsaan sisäfilettä
BBQ-glaseerauskastike:   
3 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
3 rkl tomaattiketsuppia
1 mm Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
1 rkl rypsiöljyä
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl juoksevaa hunajaa
Yrttituorejuusto:   
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1 tl tuoretta basilikaa
1 tl tuoretta persiljaa
1 tl tuoretta ruohosipulia
  mustapippuria

Valmistus

Glaseerauskastike

  1. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja vispaa tasaiseksi glaseerauskastikkeeksi.
  2. Sivele kastiketta mielellään 2-3 kertaa lihan pintaan paiston tai grillauksen aikana.
  3. Ethän grillaa liian kuumalla lämpötilalla.

Yrttituorejuusto

  1. Yhdistä tuorejuusto, vasikanfondi, hienonnetut yrtit ja mustapippuri tasaiseksi.
  2. Laita kylmään odottamaan tarjoilua.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 1 h 20 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60 min
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi