Pihvit parmesaanikastikkeen ja tomaattiriisin kera

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pihvit parmesaanikastikkeen ja tomaattiriisin kera -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.
pannbiff

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

500 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl maitoa
1 kpl kananmuna
 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
 dl sipulisilppua
  Voita paistamiseen
  Suolaa ja pippuria
Parmesaanikastike   
2 dl crème fraichea
1 dl parmesaaniraastetta
1 tl sitruunamehua
1 rkl basilikasilppua
  Suolaa ja pippuria
Tomaattiriisi   
4 annosta keitettyä riisiä
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia

Valmistus

  1. Sekoita korppujauhot, maito, muna ja fondi.
  2. Kypsennä sipulia hitaasti 5 minuuttia 1 rkl:ssa voita ja anna sitten jäähtyä.
  3. Sekoita jauheliha, sipuli ja korppujauhoseos keskenään.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita crème fraiche, parmesaani, sitruunamehu ja basilika keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Sekoita tomaatti vastakypsennettyyn riisiin ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  7. Muotoile kahdeksan pihviä ja paista ne voissa.
  8. Tarjoa kastikkeen ja riisin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi