Nyhtönauta-hampurilaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ainesosat
4
annosta
800 g luutonta naudanlapaa
1 kpl keltasipulia
4 kpl valkosipulinkynsiä
1 prk cocktail-tomaatteja säilykkeenä
1 rkl savupaprikajauhetta
rkl juustokuminaa
1 rkl fariinisokeria
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
dl vettä
2 rkl viskiä
Valmistus
Laita naudanlapa pataan.
Kuori sipuli ja valkosipuli. Viipaloi ne ohuelti.
Yhdistä muut ainekset ja levitä lihalle. Laita sitten sipulit lihalle.
Kuumenna uuni 125 °C:seen. Anna padan kypsyä uunissa noin 4 tuntia, joskus se voi viedä pidemmän aikaa. Liha on valmista, kun se hajoaa helposti.
Revi liha haarukalla ja laita takaisin pataan, sekoita hyvin.
Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.
Tarjoa vastapaistettujen hampurilaissämpylöiden, hapankaalin, paahdettujen tomaattien ja suolakurkkujen kanssa. Uunissa paahdetut lohkoperunat sopivat hyvin ranskalaisten perunoiden sijaan tarjottavaksi.
Voit hyvin valmistaa lihan edellisenä päivänä ja lämmittää lihan uunissa 100 °C:ssa noin 45 min ajan ennen tarjoamista.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.