Vasikanfile ja raviolit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vasikanfile ja raviolit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Valkoviinissä kypsennetty vasikanfile ja ricotta-tomaatti-täytteiset raviolit ovat parasta viikonloppuruokaa. Tarjoile liemen ja salaatin kera.

Ainesosat

4

annosta

LIHA   
600 g vasikanulkofilettä
4 kpl salottisipulia
3 kpl valkosipulinkynsiä
 tuoretta timjamia
  voita ja öljyä paistamiseen
2 dl valkoviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
6 dl vettä
SALAATTI   
4 kpl luumutomaatteja
80 g tuoretta minipinaattia
4 rkl oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria
RAVIOLI   
100 g ricotta-juustoa

Valmistus

Liha:

  1. Ruskista vasikanulkofile pannulla voissa ja öljyssä. Mausta reilusti suolalla ja mustapippurilla. Laita sivuun. 
  2. Keitä maukas liemi salottisipulista, valkosipulista, timjamista, laakerinlehdistä, valkoviinistä, vedestä ja vasikanfondista. 
  3. Sido pätkä puuvillalankaa jokaisen vasikanfilepalan ympärille. Sido pidempi pätkä narua jokaiseen lihafilerullaan ja toinen pää kattilan kahvaan lihan hauduttamista varten. 
  4. Hauduta liha kypsäksi liemessä, antaen lihojen riippua narusta liemessä.
  5. Vedä liha pois liemestä, kun sisälämpötila on 58 ºC.

Salaatti:

  1. Kiehauta tomaatit ja laita jääkylmään veteen. 
  2. Kuorit tomaatit, poista siemenet ja leikkaa liha pieniksi puolikuun muotoisiksi paloiksi. 
  3. Yhdistä minipinaatti ja tomaatinliha, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja  pippurilla. 

Ravioli:

  1. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ricottajuuston joukkoon. 
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
  3. Levitä wonton-levyt auki. Laita lusikallinen juustotäytettä  jokaiselle levylle, kostuta reunat pienellä määrällä vettä. Paina reunat kiinni peukaloilla. 
  4. Valmista noin 4 kpl aterioijaa kohden. Laita jauhotetulle leivinpaperille. 
  5. Keitä ravioleja runsaassa vedessä n. 2-3 min.
  6. Leikkaa liha annospaloiksi. Asettele lautaselle tomaatti-pinaattisekoituksen sekä raviolin kanssa. 
  7. Lusikoi päälle lientä ja tarjoa heti!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi