Makean tulisen glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
4
annosta
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl tomaattiketsuppia
4 rkl makeaa chilikastiketta
tl currya
tl paprikajauhetta
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
2 rkl rypsiöljyä
Valmistus
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
Sivele glaseerauskastiketta paiston tai grillaamisen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.