Hummeri-sahramimarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
500 sahramia
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl tilliä
kpl appelsiinin mehu
kpl sitruunan mehu
Valmistus
Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi.
Laita marinadia kerroksittain lihan, kalan, kasvisten tai broilerin kanssa kaksinkertaiseen muovipussiin. Sulje huolellisesti ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.