Lammaspaisti ja bearnaisevoi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lammaspaisti ja bearnaisevoi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Mehevä lammaspaisti tarjoillaan kasvisten ja bearnaisevoin kanssa. Tuoreet kasvikset maustetaan valkoviinillä

Ainesosat

4

annosta

LIHA   
800 g lampaanpaisti
  suolaa ja mustapippuria
  voita paistamiseen
KASVIKSET   
4 kpl valkoista parsaa
4 kpl salottisipulia
4 kpl varhaisporkkanoita
2 rkl oliiviöljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
  timjaminoksia
  laakerinlehtiä
2 dl valkoviiniä
3 dl vettä
 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
4 kpl pieniä keltasipuleita
8 kpl kirsikkatomaatteja
BEARNAISEVOI   
100 g huoneenlämpöistä voita
1 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
 tabascoa
 worchester-kastiketta
1 tl dijon-sinappia

Valmistus

Liha:

  1. Laita uuni kuumenemaan 90 °C:seen.
  2. Leikkaa lammas pienemmiksi paloiksi kalvojen suuntaisesti (voit myös paistaa kokonaisena).
  3. Mausta reilusti suolalla, mustapippurilla ja ruskista voissa pannulla. 
  4. Kypsennä loppuun uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 °C (medium).

Kasvikset:

  1. Kuori ja paloittele valkoinen parsa pienemmiksi.
  2. Kuori salottispuli ja porkkana, kuullota oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, yrtit, valkoviini, vesi ja fondi. Kuumenna. 
  3. Laita joukkoon parsapalat ja keitä ne hiljalleen pehmeäksi liemessä. 
  4. Lisää tomaatit liemeen juuri ennen tarjoilua. 

Bearnaisevoi:

  1. Vatkaa voi pehmeäksi ja lisää siihen hienonnetut mausteet sekä sinappi. 
  2. Sekoita hyvin, ja laita kylmään ennen tarjoilua.

Tarjoilu:

  1. Viipaloi lampaanpaisti ja tarjoa syviltä lautasilta kasvisten kanssa. 
  2. Viimeistele nokareella maustevoita. 

Vinkki! Lampaanpaisti myydään usein verkkopaketissa mutta jos kypsennät paistin pienemmissä paloissa, saat siitä maukkaamman ja lisäksi sisälämpötilan tarkistus on helpompaa. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min.
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi