Maustetahna:
- Hienonna valkosipuli ja chili, raasta inkivääri ja silppua korianteri.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota korianteria lukuunottamatta kaikki ainekeset kevyesti varovaisella lämmöllä noin 5 min. ajan. Sekoita koko ajan, etteivät ainekset pala.
- Lisää joukkoon korianteri ja laita maustetahna hetkeksi sivuun.
Pata:
- Viipaloi salottisipuli ja leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi.
- Sulata voi kattilassa ja ruskista sipuli-kukkakaaliseosta sekoitellen muutaman minuutin ajan.
- Lisää maustetahna, kun kukkakaali on saanut hyvän värin.
- Lisää kookosmaito ja fondi. Anna padan kiehua n. 20 min., kunnes kukkakaali on pehmentynyt.
- Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.
Vinkki! Tarjoa padan kanssa ateriajyviä tai riisiä.