Paahdettu kukkakaali ja parsakaali

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettu kukkakaali ja parsakaali -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Paahdettu kukkakaali ja parsakaali

Ainesosat

25
4

annosta

 kukkakaali
 parsakaalia
Glaseeraus:   
2 rkl valkosipulia
2 rkl sitruunamehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl rypsiöljyä
Tarjoiluun:   
  tuoreita yrttejä
  

Valmistus

1.Jaa kukkakaali ja parsakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
2.Sekoita glaseerauskastikkeen ainesosat keskenään. Sekoita kaalit kastikkeen joukkoon.
3.Siirrä uunivuokaan ja paahda 15 min 200 asteessa.
4.Ripottele päälle tuoreet yrtit ja tarjoile heti.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 2 h
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi