Kantarellimajoneesi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kantarellimajoneesin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Kantarellimajoneesi on maukas ja erilainen vaihtoehto perinteisen majoneesin tilalle. Mausta majoneesi Kantarellifondilla ja sitruunamehulla.

Ainesosat

4

annosta

2 kpl kananmunan keltuaisia
 dl rypsiöljyä
 tl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
1 tl sitruunamehua
  mustapippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Laita keltuaiset kulhoon. 
  2. Lisää öljy ohuena nauhana samalla voimakkaasti sekoittaen.
  3. Mausta fondilla, sitruunamehulla ja mustapippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi