Valkoviinikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Valkoviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Valkoviinikastike on ranskalainen kastikeklassikko

Ainesosat

4

annosta

2 kpl salottisipulia viipaloituna
1 kpl pieni palsternakka, paloiteltuna
 timjamia
  laakerinlehtiä
3 dl valkoviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 dl vettä
4 dl kermaa
2 rkl voita
  
  

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja palsternakka voissa keskikuumalla lämmöllä, älä anna ruskistua. 
  2. Lisää mausteet ja viini. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. 
  3. Kaada joukkoon fondi, vesi ja kerma. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Kastiketta tulee keittää, kunnes kerma saa toffeemaisen maun. 
  4. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Suurusta tarvittaessa haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 

Vinkki! Kääntele kastikkeeseen 1 dl vaahdotettua kermaa ennen tarjoamista. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi