annosta
Katkarapu-ceviche:
1.Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
2.Sekoita katkaravut, kuutioitu avokado, hienonnettu kevätsipuli ja mango keskenään. Sekoita joukkoon kastike.
3.Viimeistele annokset korianterilla tai persiljalla sekä bataattiaiolilla. Tarjoile kauniilta astioilta rapean flatbreadin kanssa.
Bataattiaioli:
1.Keitä bataattikuutioita noin 20 min, kunnes ne ovat pehmeitä. Anna jäähtyä.
2.Laita keitetyt bataatit kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon Touch of Taste Kasvisfondi, valkosipuli, limemehu, sinappi ja keltuainen.
3.Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana sekoittaen koko ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Rapea flatbread:
1.Voitele flatbreadit sulatetulla voilla.
2.Jaa flatbreadit kolmion muotoisiksi viipaleiksi ja paahda 220 uunissa 3-5 minuuttia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.