annosta
1.Huuhtele sinisimpukat huolellisesti sekä poista kuolleet (jos simpukka ei sulkeudu napauttamalla sitä pöytään tai muuten rikkinäinen).
2.Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti, ilman että ne ruskistuvat. Lisää sinisimpukat ja valkoviini. Sulje kansi ja säädä liesi kovalle lämmölle.
3.Anna simpukoiden kypsyä kannen alla 3 minuuttia sekoittaen välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
4.Nosta simpukat pois liemestä jäähtymään. Anna liemen kiehua muutama minuutti. Lisää liemen joukkoon haluamasi fondi ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
5.Lisää simpukat takaisin liemeen (poista ne, jotka eivät ole auenneet), kiehauta. Ripottele päälle persiljasilppu ja tarjoile kuumana sitruunalohkojen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.