Lohi Poké Bowlin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
1
4
annosta
4 dl sushiriisiä keitettynä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
200 g tuoretta lohta
4 pientä grillitikkua
suolaa ja pippuria
4 kpl salaatinlehtiä, siivutettuna
4 dl punasipulia, viipaloituna
2 rkl limemehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
10 tuoretta kurkkua
4 rkl sushi-inkivääriä
kastike
4 rkl majoneesia
2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 tl sriracha-chilikastiketta
Valmistus
Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Lämmitä miedolla lämmöllä riisiviinietikka, sokeri ja fondi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää seos keitetyn riisin joukkoon ja anna maustetun riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Pilko lohi neljään osaan ja työnnä grillitikku jokaisen palan läpi. Mausta lohivartaat suolalla ja pippurilla. Grillaa vartaat kuumassa lämmössä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.