Sitruunamarinoidut broilerirullat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
8
annosta
BROILERIRULLAT
8 kpl broilerin ohutleikkeitä
16 kpl hammastikkuja tai lyhyitä varrastikkuja
rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
3 dl vettä
dl sitruunamehua
1 nippu tuoretta timjamia
1 nippu tuoretta oreganoa
KASTIKE
1 kpl kananmunan keltuaisia
4 rkl rypsiöljyä
1 rkl dijon-sinappia
2 rkl keitinlientä
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
suolaa ja pippuria maustamiseen
koristeeksi tuoreita yrttejä tai syötäviä kukkia sekä ohueksi suikaloituja punasipulirenkaita
Valmistus
Broilerirullat:
Rullaa broilerinlihat, kiinnitä kahdella hammastikulla ja lado tiiviisti kattilaan.
Kaada kattilaan vesi, fondi, sitruuna, yrtit, sekä suolaa ja mustapippuria. Vettä tulee olla sen verran, että liha juuri peittyy.
Kuumenna ja hauduta 20 minuuttia, anna rullien jäähtyä kattilassa liemessään.
Kastike:
Vispaa pienessä kulhossa keltuaiset, fonditiiviste ja sinappi yhteen.
Lisää öljy tipoittain joukkon samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi lihan keitinlientä, jotta saat halutun rakenteen kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna broilerirullien valua, paloittele tikkujen välistä ja laita vadille.
Pirskottele kastiketta päälle ja koristele yrteillä ja punasipulilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.