Broilerinrintaa balsamicokastikkeen kanssa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tarjoile broileri auringonkeltaisen polentan ja raikkaan gremolatan kanssa. Viimeistele kokonaisuus Kasvisfondilla maustetulla balsamicokastikkeella.

Broilerinrintaa balsamicokastikkeen kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Broilerinrintaa balsamicokastikkeen kanssa

Ainesosat

60 min
4

annosta

100 g polentasuurimoita
3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
3 dl vettä
3 dl maitoa
50 g parmesaaniraastetta
100 g vuohenjuustoa, paloiteltuna
  suolaa ja pippuria
1 rkl oliiviöljyä
4 kpl broilerinrintaa
8 kpl parsaa
15 kpl kevätsipuleita
4 rkl oliiviöljyä
  suolaa ja mustapippuria
Gremolata:   
1 kpl sitruunoita
2 kpl valkosipulinkynsiä
4 rkl lehtipersiljaa
3 rkl oliiviöljyä
  suolaa ja pippuria
Balsamicokastike:   
2 rkl sokeria
2 rkl balsamiviinietikkaa
4 dl punaviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 125 °C:seen. Mittaa kattilaan fondi, vesi ja maito. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää polentasuurimot. Sekoita koko ajan pohjaa myöten polentan hautuessa, noin 20 min.
  2. Lisää raastettu parmesaanijuusto sekä vuohenjuusto paloina, suolaa ja pippuroi.
  3. Kaada polenta öljyttyyn vuokaan. Anna jäähtyä ja leikkaa sitten tarjoiltaessa paloiksi.
  4. Kuivaa broilerinrinnat paperilla, suolaa ja pippuroi.
  5. Ruskista oliiviöljyssä kuumalla pannulla kullanruskeaksi.
  6. Paista kypsäksi uunissa, kunnes sisälämpötila on 62 °C.

Puhdista kevätsipuli ja parsa, paista oliiviöljyssä. Laita vadille ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista lopuksi uunissa 125 °C:ssa noin 15 min.

Gremolata:

  1. Pese sitruuna ja kuori valkosipuli. Raasta molemmat hienoksi, hienonna persilja. Yhdistä kaikki oliiviöljyn kanssa ja laita sivuun odottamaan tarjoilua.

Balsamico-kastike:

  1. Kaada sokeri ja balsamico paksupohjaiseen kattilaan, kiehauta ja keitä kokoon, kunnes puolet on jäljellä.
  2. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Suurusta haluttuun sakeuteen maissitärkkelyksellä.

Tarjoilu:

  1. Tarjoa broileri balsamicokastikkeen, polentan ja gremolatan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointia/pikkelöintiä
arvosana (0)
0.0/5
n. 3 h
arvosana (0)
0.0/5
Alle 30 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi