Grillattu broilerifilee saltimbocca

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mehevät broilerinfileet kääritään suolaiseen parmankinkkuun ja maustetaan tuoreella salvialla. Viimeistele fondilla maustetulla glaseerauskastikkeella!

Grillattu broilerifilee saltimbocca -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Grillattu broilerifilee saltimbocca

Ainesosat

Alle 15 min
4

annosta

4 kpl broilerifileitä
4 kpl parmankinkkua, ohuina siivuina
8 kpl tuoreita salvianlehtiä
Glaseerauskastike:   
1 kpl sitruunan kuori ja mehu
1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
6 kpl tuoreita salvian lehtiä
0.5 dl portviiniä
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl rypsiöljyä
1 tl mustapippurijauhetta
2 tl sormisuolaa

Valmistus

Broileri

  1. Suolaa ja pippuroi broilerifileet.
  2. Laita fileille parmankinkkua ja salvianlehtiä (2 salvianlehteä per file) ja taittele fileet.
  3. Grillaa hiljalleen hiilloksella ja sivele glaseerauskastiketta pinnalle kypsennyksen aikana.
  4. Broilerifileiden sisälämpötilan tulee nousta vähintään 72 °C:seen.

Glaseeraus

  1. Pese sitruuna ja raasta kuori hienoksi. Purista mehu.
  2. Raasta valkosipuli ja hienonna salvia.
  3. Yhdistä portviini ja fondi, öljy, suola sekä mustapippuri. Yhdistä kaikki ainekset.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointia/pikkelöintiä
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi