Jauheliha-chilipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ainesosat
60
4
annosta
500 g naudan jauhelihaa
2 rkl öljyä
500 g juureksia esim. juuriselleriä palsternakkaa ja porkkanaa
1 sipuli, hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
punainen chili
1 tl oreganoa
1 tl jauhettua juustokuminaa
2 rkl voita
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
400 g valkoisia papuja, valutettuna
1 rkl hunajaa
suolaa ja pippuria
tl tabascoa
Valmistus
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista jauheliha kypsäksi. Siirrä sivuun.
Kuori ja kuutioi juurekset noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Kuumenna padassa 2 rkl voita ja ruskista juureksia, sipulia, valkosipulia ja chiliä muutama minuutti. Lisää jauheliha, tomaattimurska ja fondi. Lisää tarvittaessa vettä niin, että liha ja kasvikset peittyvät. Anna padan kiehua kannen alla noin 40 min, sekoittaen välillä.
Lisää pavut ja keitä vielä 5 min. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla, fondilla ja tabascolla. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.