Sadonkorjuupadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ainesosat
35
4
annosta
3 persiljajuurta tai palsternakkaa
2 porkkanaa
1 keltainen sipuli
2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
200 g naudan jauhelihaa
1 rkl tomaattipyreetä
2 rkl oliiviöljyä
1 kirsikkatomaatteja
2 laakerinlehteä
3 tuoretta timjamia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
salaattia
Valmistus
Kuori ja paloittele kasvikset noin 3mm paksuisiksi siivuiksi.
Laita kattilaan öljyä ja kuullota kasviksia muutama minuutti. Nosta sivuun.
Paista jauheliha öljyssä, lisää tomaattipyree, mausteet ja kuullotetut kasvikset.
Lisää kirsikkatomaatit, fondi ja kaada joukkoon noin 3 dl vettä, niin että liha ja kasvikset peittyvät. Anna kiehua miedolla lämmöllä 25 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile pata salaatin kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.