Halloumi-kikhernepadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
30
4
annosta
3 rkl oliiviöljyä
1 keltainen sipuli, hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
2 rkl tomaattipyreetä
2 käyttövalmiita kikherneitä
2 halloumi-juustoa
1 vihreä kesäkurpitsa
2 keltaista paprikaa
2 tomaattimurskaa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
tuoreita yrttejä, hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Huuhtele kikherneet siivilässä, valuta hyvin. Kuutioi halloumi-juusto, kesäkurpitsa ja paprikat noin 1*1 cm kuutioiksi.
Kuumenna ruokalusikallinen öljyä kattilassa. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kuullota muutama minuutti miedolla lämmöllä.
Lisää tomaattipyree, kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota minuutti, jonka jälkeen lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehua 10 min.
Halutessasi voit ohentaa keittoa vedellä.
Paista kuutioitua halloumi-juustoa oliiviöljyssä. Lisää halloumi ja kikherneet muiden ainesten joukkoon kattilaan. Anna kiehua 10 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Ripottele päälle tuoreet yrtit ja tarjoile!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.