Pimientos de padrón fetajuustolla ja jalapeñolla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täytä pimentos de padrónit ihanalla juustokreemillä, jossa on tuorejuustoa, fetajuustoa, tulisia jalapeñoja ja Kasvisfondia. Paista uunissa, kunnes kreemi on sulanut.

Pimientos de padrón fetajuustolla ja  jalapeñolla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Ainesosat

N. 20 minuuttia
4

annosta

20 kpl Pimientos de padrón- pikkupaprikoita, tuoreita
1 rkl oliiviöljyä
Täyte   
100 g fetajuustoa
150 g tuorejuustoa
2 rkl jalapeñoja, säilöttyjä, hienonnettuna
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu

Valmistus

  1. Sekoita juustokreemin ainekset.
  2. Huuhtele ja kuivata paprikat. Leikkaa paprikoihin viilto pituussuunnassa ja täytä juustokreemillä.
  3. Sivele paprikat öljyllä pensselillä uunissa 220°C n. 4-6 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja juusto on sulanut. Tarjoile heti.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi