Kala-katkarapupata juureksilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
30
4
annosta
1 sipuli hienonnettuna
8 puikulaperunaa
2 porkkanaa
2 rkl voita
1 rkl tomaattipyreetä
5 dl vettä
4 rkl Touch of Taste Hummerifondia
5 dl kermaa
600 g lohifileetä
2 rkl sitruunamehua
500 g kuorittuja katkarapuja
4 rkl Touch of Taste Hummerifondia
Lisukekastike
crème fraichea
sitruunankuorta, raastettuna
mustapippuria
Valmistus
Kuori ja kuutioi porkkanat ja perunat noin 1*1 cm kuutioiksi. Ruskista sipulit, porkkanat ja perunat voissa.
Lisää vesi, fondi ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 min, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
Kuutioi lohi noin 1,5*1,5 cm kuutioiksi. Lisää lohi kasvisten joukkoon ja anna kiehua minuutti. Lisää katkaravut. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja fondilla.
Sekoita keskenään crème fraiche, sitruunankuori ja mustapippuri.
Tarjoile pata lämmitetyiltä lautasilta ja viimeistele annos sitruuna crème fraichella. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.