- Leikkaa broileri suurehkoiksi paloiksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurillla.
- Suikaloi possunliha ja kuori sekä hienonna valkosipuli.
- Kuori ja leikkaa sipuli puoliksi ja sitten viipaleiksi.
- Leikkaa herkkusienet neljään osaan.
- Paista broileri öljyssä ja voissa padassa, kunnes se on saanut väriä.
- Kaada joukkoon viini ja fondi. Lisää niin paljon vettä, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
- Lisää laakerinlehti ja timjami.
- Keitä hiljalleen kannen alla noin 20 min.
- Paista possunliha, valkosipuli, sipuli ja sienet voissa pannulla. Lisää broilerin joukkoon pataan.
- Sekoita maissitärkkelys pieneen vesimäärään ja lisää sekoittaen pataan.
- Keitä miedolla lämmöllä vielä muutama minuutti.
Vinkki!
Käytämme reseptissä broilerin reisifilettä, koska se sisältää enemmän sisäistä rasvaa. Rintafileistä tulee kuivempia, koska niistä puuttuu sisäinen rasva.