Täyteläinen hummerikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläisen hummerikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Juhlavan keiton kruunaavat tuore hummeri ja kampasimpukat. Mausta täyteläinen liemi konjakilla

Ainesosat

4

annosta

 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
4 dl vettä
3 dl kermaa
1 kpl hummeria, koristeeksi
4 kpl kampasimpukoita
 madeiraa
 konjakkia
1 rkl voita
  suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Mittaa vesi, kerma ja fondi kattilaan, kiehauta.
  2. Mausta konjakilla, madeiralla, suolalla ja  pippurilla. 
  3. Lisää voi joukkoon kirkastamaan.
  4. Suurusta keitto halutessasi paksummaksi. 
  5. Grillaa kampasimpukat kevyesti.
  6. Laita valitut, kevyesti lämmitetyt hummerit sekä kampasimpukat lämmitetyille syville lautasille. 
  7. Tarjoa keitto heti vasta leivotun leivän sekä maukkaan juuston kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi