Porsaankyljys sipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Porsaankyljys sipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Mehevä porsaankyljys maustetaan aasialaishenkisesti inkiväärillä

Ainesosat

15
1

annosta

 porsaankyljys
1 tl öljyä
1 dl sipulia hienonnettuna
1 dl kiinankaalia, hienonnettuna
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl inkivääriä, raastettuna
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl vettä
 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
Tarjoiluun   
  valkoista riisiä, keitettynä

Valmistus

  1. Kypsennä porsaankyljys öljyssä, varo paistamasta ylikypsäksi. Siirrä sivuun.
  2. Paista sipulia, inkivääriä ja valkosipulia samalla pannulla muutama minuutti. Lisää loput ainesosat ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
  3. Tarjoile porsaankyljys kasvisten ja riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
n. 2,5 h
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 1 h 20 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi