annosta
Poista fileestä ylimääräiset kalvot ja rasva. Leikkaa filee kahdeksaan palaan. Nuiji palat kevyesti ohuemmaksi, suolaa ja pippuroi.
Vispaa munat, fondi ja juustoraaste yhteen. Paneroi lihapalat: kääntele ensin jauhoissa, pudistele ylimääräinen jauho kevyesti pois ja kääntele lihat sen jälkeen muna-juustoseoksessa.
Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy, paista lihat keskikuumalla lämmöllä läpeensä kypsiksi. Älä anna lihojen paistua kuivaksi.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa.
Paista sipuli ja valkosipuli matalalla lämmöllä niin, etteivät ne ruskistu.
Lisää tomaattimurska, fondi, viinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 min.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria, sokeri ja fondia.
Kääntele viimeiseksi yrtit ja oliiviviipaleet joukkoon.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.