Hedelmäisen salsabroilerin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
30
4
annosta
4 broilerin rintafileetä
1 rkl öljyä
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
Salsa Salsa
1 dl tuoretta mangoa, kuutioituna
1 dl tuoretta papaijaa, kuutioituna
1 dl tuoretta korianteria
tl punaista chiliä, hienonnettuna
dl kevätsipulia, hienonnettuna
1 rkl öljyä
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
1 tl limemehua
1 rkl sweet chili -kastiketta
suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
riisiä
vihanneksia
Valmistus
Sekoita keskenään 1 rkl öljyä ja 2 tl fondia.
Ruskista broilerin rintafileet nopeasti pannulla kullanruskeaksi. Siirrä ruskistetut fileet uunivuokaan, sivele öljy-fondiseos niiden päälle ja kypsennä uunissa 20 min 150 asteessa tai kunnes broileri on kypsää.
Sekoita kaikki salsan ainesosat keskenään. Tarkista maku. Mausta fondilla, limellä, suolalla ja pippurilla.
Siivuta kypsät rintafileet tarjoiluastialle ja nosta päälle valmis salsa. Tarjoile riisin, vihannesten, chilikastikkeen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.