Thaimaalainen kanapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Thaimaalaisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Thaimaalaisittain maustetussa kanapadassa makua tuo pirteä inkivääri

Ainesosat

40
4

annosta

500 g broilerinlihaa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl sipulia hienonnettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
2 dl kevät- tai purjosipulia
1 dl vesikastanjoita, viipaloituna (säilyke)
1 dl punaista paprikaa, hienonnettuna
4 rkl sweet chili -kastiketta
4 dl kookosmaitoa
 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  suolaa ja mustapippuria
  limemehua
Tarjoiluun   
  keitettyä riisiä
  

Valmistus

  1. Kuutioi broileri sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Siirrä sivuun.
  2. Ruskista pannulla sipuli, valkosipuli, inkivääri, kevätsipuli/purjosipuli, vesikastanjat ja paprika.
  3. Nosta ruskistetut broilerit takaisin pannulle. Lisää fondi, kookosmaito ja chilikastike.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, limemehulla ja fondilla. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi