Parsakaali-pinaattipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Parsakaali-pinaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Kauniin vihreä parsakaali-pinaattipasta on helppo arkiruoka ilman lihaa. Viimeistele herkullinen pasta Kasvisfondilla ja pinjansiemenillä!

Ainesosat

4

annosta

 pastaa
200 g parsakaalinuppuja
1 dl juustoraastetta
1 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl tuoretta babypinaattia
4 rkl pinjansiemeniä
  suolaa ja mustapippuria
  
  

Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Keitä parsakaalinuppuja muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmentyneet mutta edelleen jänteviä.

  3. Kaada fondi, maito ja kerma kattilaan. Kääntele pasta ja parsakaali varovasti joukkoon.

  4. Ripottele juustoraaste joukkoon ja kuumenna niin, että juusto sulaa.

  5. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Viimeistele kääntelemällä joukkoon pinjansiemenet ja pinaatti.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
55 min (30 min marinointi/10 min grillaus)
arvosana (0)
0.0/5
10 min valmistelu + 1 h kylmässä
arvosana (0)
0.0/5
N. 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi