Lohikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
25
4
annosta
600 g lohta
4 salottisipulia, hienonnettuna
4 pientä palsternakkaa kuorittuna ja kuutioituna
2 rkl voita
2 rkl Touch of Taste Kalafondia
5 dl täysmaitoa
3 dl kermaa
tl valkoviinietikkaa
pinaattia
1 tomaatti, kuutioituna
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Kuullota sipulia ja palsternakkaa kattilassa voissa muutama minuutti. Lisää maito, kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min tai kunnes palsternakka on pehmeää
Lisää lohikuutiot ja anna kiehua hieman kasaan.
Ota kattila pois liedeltä. Mausta fondilla, viinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
Laita kattila takaisin liedelle ja keitä kunnes lohi on kypsää.
Tarjoile lohikeitto höyryävänä syviltä lautasilta. Viimeistele tuoreella pinaatilla ja tomaatilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.