Mac n’ Cheese -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
40
4
annosta
300 g makaronia
5 dl vahvan makuista juustoraastetta, esim. cheddar
Kastike:
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoa
4 dl maitoa
2 dl kermaa
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
suolaa ja pippuria
Valmistus
Keitä makaronit suolatussa vedessä, kunnes ne ovat al dente (noin 2 min alle pakkauksen ohjeajan). Valuta keitinvesi pois.
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja kerma. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
Sekoita makaronit ja juustoraaste kastikkeen joukkoon. Siirrä uunivuokaan, paista 200 asteessa noin 25 min.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.