Janssoninkiusauksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
125 g Anjovisfileitä (1 prk)
2 kpl keltasipulia
3 dl kermaa
3 rkl korppujauhoja
1 rkl voita
1 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
8 kpl perunoita
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 200 °C:seen.
Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
Kuullota sipuli voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon fondi, anjovisliemi ja hieman vettä.
Kuori perunat ja leikkaa suikaleiksi.
Voitele uuninkestävä vuoka.
Laita vuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja anjovisfileitä. Aloita perunasuikaleilla.
Laita lopuksi päälle voilastuja ja korppujauhoja, paista uunissa noin 45 min.
Janssoninkiusauksen voi hyvin paistaa pari päivää ennen tarjoamista valmiiksi, se tulee vain maukkaammaksi. Voit kaataa vuokaan pinnalle hieman kermaa ennen uunissa lämmitystä, niin saat kiusauksesta mehevän.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.