Vihreä hernekeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreän hernekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Valmista herkullinen hernekeitto tuoreista herneistä

Ainesosat

4

annosta

1 rkl voita
4 kpl jauhoperunoita, pilkottuina
1 dl salottisipulia hienonnettuna
500 g vihreitä herneitä tuoreena tai pakasteena
3 dl kuivaa valkoviiniä
3 dl vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Luomu Kanafondia
3 dl kermaa
  suolaa ja mustapippuria
  paahdettuja kurpitsansiemeniä
  japanilaista soijakastiketta

Valmistus

Keitto:

  1. 1. Kuumenna kattilassa voi ja kuullota perunoita hiljalleen viisi minuuttia mutta älä ruskista.
  2. 2. Lisää sipuli ja kuullota vielä viisi minuuttia.
  3. 3. Sekoita joukkoon herneet, viini, fondi ja vesi. Anna keiton kiehua hiljalleen 10 minuuttia kannen alla.
  4. 4. Lisää kerma pienissä erissä samalla sekoittaen ja kuumenna.
  5. 5. Soseuta keitto ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia.

 

Kurpitsansiemenet:

1. Paahda siemeniä kuumalla pannulla ilman rasvaa, kunnes ne alkavat pullistua hieman.

2.  Sekoita joukkoon pari teelusikallista japanilaista soijakastiketta ja laita sitten talouspaperin päälle kuivumaan.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi