Vadelma-semifreddo -reseptissä et tarvitse Bong Touch of Taste fondia. Joskus on vain parempi ilman.
Vadelma-semifreddo -reseptissä et tarvitse Bong Touch of Taste fondia. Joskus on vain parempi ilman.
annosta
Vinkki – viimeistele jälkiruoka paahdetulla valkosuklaalla. Paahda valkosuklaata uunissa 150° asteessa n. 10 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa. Anna jäähtyä, murskaa karkeaksi ja ripottele semifreddon päälle.
Vegaanisen version saat, kun keität vadelmakompotin (ilman hunajaa) ja jäädytät sen. Sekoita vegaanisen crème fraichen kanssa. Lusikoi tarjoiluastioihin ja viimeistele murskatulla vegaanisella valkosuklaalla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.