Teema
Pataruokaa parhaimmillaan
Aromikkaiden ja maukkaiden patojen salaisuus on kiireetön kypsennys ja lempeä lämpö. Illan hämy, puheensorina ja kynttilän lepattava liekki ovat herkulliseksi hautuneiden makujen oivia kyytipoikia. Ripaus hyvää fondia houkuttelee esiin maun pienet, mutta tärkeät sävyt.
Pataruoat
Maukkaat patareseptimme
Resepti
Suklainen lihapata pancettalla
Resepti
Karjalanpaisti
Resepti
Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla
Resepti
Marokkolainen kanapata (tagine)
Resepti
Chili-kalkkunapata
Inspiraatiota ruoanlaittoon
Seuraa meitä Facebookissa
Resepti
Kasvissyöjän kaalikääryleet
Resepti
Uunilohi lehtikaalisalaatilla
Resepti
Uunilohi parmesaanikastikkeella
Resepti
Tomaatti-linssikeitto
Resepti
Intialainen linssipata
Resepti
Daal – intialainen linssimuhennos
Keitot
Herkulliset, lämmittävät keittomme
Resepti
Lehtikaalikeitto
Resepti
Kermainen lohikeitto
Resepti
Kantarelli-juureskeitto
Resepti
Parsakaalikeitto halloumi-juustolla
Resepti
Kurpitsakeitto
Fondivalikoimamme