Simpukat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Simpukat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
musslor

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

1 kg tuoreita simpukoita
2 kpl salottisipulia silputtuna
1 kpl valkosipulinkynsi silputtuna
2 rkl rypsiöljyä
3 dl valkoviiniä
1 rkl Bong Touch of Taste kala- tai hummerifondia
2 dl kuohukermaa
  Suolaa ja pippuria
  Persiljasilppua
  Sitruunalohkoja
  

Valmistus

  1. Huuhtele simpukat huolellisesti, poista kuolleet simpukat (ne, jotka eivät sulkeudu, kun napautat niitä kovaa leikkuulautaan, tai rikkinäiset).
  2. Freesaa sipulia ja valkosipulia öljyssä minuutin ajan ilman että ne ruskistuvat.
  3. Lisää simpukat ja viini.
  4. Laita kansi päälle ja laita lämpö täysille.
  5. Anna simpukoiden kiehua noin 3 minuuttia sekoittaen ajoittain niin, että kaikki simpukat kypsyvät.
  6. Ota simpukat pois ja anna liemen kiehua kokoon muutaman minuutin ajan.
  7. Lisää fondi ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla.
  8. Laita simpukat (heitä pois simpukat, jotka eivät ole avautuneet) takaisin liemeen, kiehauta ja ripottele persiljaa päälle.
  9. Tarjoile höyryävän kuumana!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
80
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi