Riistafileetä parmesankreemillä ja punaviinikastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Valmista uudenvuoden juhlava illallinen riistasta. Valitse peuran tai hirven ulkofilee, valmista hieno punaviinikastike ja suussasulava parmesaanikreemi ja tarjoile paahdettujen kasvisten kanssa.

Riistafileetä parmesankreemillä ja punaviinikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.

Riistafileetä parmesankreemillä ja punaviinikastikkeella

Ainesosat

60 min
4

annosta

700 g hirven tai muun riistaeläimen ulkofileetä
1 rkl öljyä
1 rkl voita
  suolaa ja pippuria
  tuoretta timjamia ja laakerinlehti
Punaviinikastike:   
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
2 dl juureksia, hienonnettuna
1 rkl voita
2 dl punaviiniä
1 dl vettä
2 rkl balsamietikkaa
3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia
1 rkl fariinisokeria
  maissitärkkelystä
Parmesankreemi:   
1 dl parmesaania, raastettuna
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 tl kuivattua persiljaa
Tarjoiluun:   
  paahdettuja perunoita ja kasviksia

Valmistus

Punaviinikastike:

  1. Ruskista sipuli ja juurekset voissa. Sekoita joukkoon punaviini, vesi, balsamietikka, Touch of Taste Häränlihafondi ja fariinisokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
  2. Suurusta kastike haluamasi paksuiseksi maissitärkkelyksellä, joka on sekoitettu pieneen määrään vettä.
  3. Mausta kastike fondilla, suolalla, pippurilla, balsamietikalla ja fariinisokerilla.

Parmesaanikreemi:

Sekoita kaikki ainesosat yhteen. Siirrä jääkaappiin maustumaan.

Liha:

  1. Siisti liha ja mausta se suolalla ja pippurilla.
  2. Ruskista liha kuumalla lämmöllä. Kun liha on ruskistunut, lisää voi, timjami ja laakerinlehti. Valele liha voiseoksella ja siirrä se uunivuokaan.
  3. Paista lihaa 110 uunissa noin 20 min riippuen haluamastasi kypsyysasteesta (sisälämpötila: verinen 53 astetta, medium 58 astetta, kypsä 65 astetta).
  4. Anna lihan levätä ennen sen leikkaamista.
  5. Viipaloi liha ja asettele se lämmitetyille lautasille. Lisää punaviinikastike ja nokare parmesaanikreemiä. Tarjoile paahdettujen perunoiden ja kasvisten kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi