Porsaanliha

Glaseeratut aasialaiset ribsit

Glaseeratut aasialaiset ribsit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kg paksuja ribsejä eli porsaan kylkipaloja
    • Glaseeraus-kastike
    • 0.5 dl japanilaista soijakastiketta
    • 0.5 dl hoisin-kastiketta
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl ruokosokeria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki glaseerauksen ainekset keskenään ja hiero glaseeraus ribseihin. Anna lihan maustua vähintään 1 tunti.
    2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Paista uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa luista.
    4. Valele kypsä liha valuneella paistinliemellä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET