Paahdettu kukka- ja parsakaali

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettu kukka- ja parsakaali -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
ugnsstekt kal

Ainesosat

noin 25 minuuttia
4

annosta

1 kpl pieni kukkakaali
2 kpl parsakaalitankoa
2 rkl valkosipulisilppua
2 rkl sitruunamehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
2 rkl rypsiöljyä
Tarjoiluun:   
  Tuoreita yrttejä
  
  

Valmistus

  1. Siisti kaalit ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita glaseerausainekset ja mausta kaali sillä.
  3. Laita kaikki uuninkestävään vuokaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Ripottele päälle yrttejä ja tarjoa heti.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi