Paahdettua parsakaalia ja makeaa chilikastiketta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettua parsakaalia ja makeaa chilikastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
broccoli

Ainesosat

noin 15 minuuttia
4

annosta

400 g parsakaalia
2 rkl oliiviöljyä
  Hiutalesuolaa
  Mustapippuria
Kastike:   
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
1 tl sitruunamehua
  Nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
  Suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Kuori parsakaalin varret ja jaa koko parsakaali pienemmiksi paloiksi.
  2. Paista parsakaalia paistinpannulla 2-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes niiden väri muuttuu ja koostumus pehmenee, mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
  3. Sekoita kastike ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  4. Levitä kastike parsakaalin päälle ja tarjoile välittömästi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 5 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi