Paahdettua parsakaalia ja makeaa chilikastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Ainesosat
noin 15 minuuttia
4
annosta
400 g parsakaalia
2 rkl oliiviöljyä
Hiutalesuolaa
Mustapippuria
Kastike:
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
1 tl sitruunamehua
Nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
Suolaa ja pippuria
Valmistus
Kuori parsakaalin varret ja jaa koko parsakaali pienemmiksi paloiksi.
Paista parsakaalia paistinpannulla 2-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes niiden väri muuttuu ja koostumus pehmenee, mausta hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
Sekoita kastike ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Levitä kastike parsakaalin päälle ja tarjoile välittömästi.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.