Kinkkumakaronilaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täydellinen arkiruoka – makaronilaatikko, joka valmistuu helposti uunissa. Kanafondi tuo makuun täyteläisyyttä. Käytä eilisen makaronit tai keitä uudet – lisää kinkku, juusto ja munamaito, ja paista kullanruskeaksi!

Kinkkumakaronilaatikko –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Kinkkumakaronilaatikko

Ainesosat

40 min
4

annosta

3 dl makaroneja
4 dl maitoa
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
 kananmunaa
400 g keitettyä tai savustettua kinkkua, kuutioituna
200 g juustoraastetta

Valmistus

  1. Keitä makaronit, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Valmista munamaito sekoittamalla maito, kananmunat, fondi ja ripaus suolaa.
  3. Kaada makaronit, kinkku ja puolet juustosta uunivuokaan. Sekoita kevyesti.
  4. Kaada munamaito päälle ja ripottele loput juustosta pinnalle.
  5. Paista uunissa 200°C noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi