Kasvisruoka, Arkiruoka, Pastaruoka

Seesamin makuinen vihanneswok

Seesamin makuinen vihanneswok – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste – fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g munanuudelia
    • 600 g wokkivihanneksia
    • 2 rkl öljyä
    • Kastike:
    • 4 rkl japanilaista soijaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl vettä
    • 0,5–1 tl seesamiöljyä
    • 2 rkl seesamisiemeniä
    • 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
    • 1 rkl valkosipulia hienonnettuna
    • 1 rkl maissitärkkelystä

    Valmistus

    Lisää kaikki kastikkeen ainesosat kattilaan, kiehauta ja laita se sitten sivuun. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko wokkivihannekset (voit myös käyttää valmiita sekoituksia). Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa paistinpannussa. Lisää  wokkivihannekset ja paista muutama minuutti lisää – vihannekset saavat jäädä hieman rouskuviksi. Sekoita joukkoon nuudelit ja kastike ja mausta fondilla ja mausteilla. Jaa valmis wokki eväsrasioihin.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET